Кадър HendrickChase9Ужасна катастрофа във Формула 1 на Монца.Уилямс записа двойна победа

...
Кадър HendrickChase9Ужасна катастрофа във Формула 1 на Монца.Уилямс записа двойна победа
Коментари Харесай

Ужасна катастрофа във Формула 1 на Монца

Кадър HendrickChase9

Ужасна злополука във Формула 1 на Монца.

Уилямс записа двойна победа в Гран При на Италия на пистата " Монца ", откакто Даниел Рикиардо завоюва надпреварата, а съотборникът му Ландо Норис приключи втори. Трети се подреди водачът на Ред Бул Серхио Перес, който обаче бе осъден с 5 секунди и по този метод Валтери Ботас застана на неговото място.

Състезанието беше белязано от злополука, която съществено тормози всички. В 27-ата обиколка водачите в генералното класиране - Макс Верстапен и Люис Хамилтън, отпаднаха от конкуренцията. След излизане от бокса на британеца, той бе догонен от нидерландеца, който опита да го изпревари при ляв завой. Болидът на Верстапен обаче мина високо през бордюра и отскочи, съобщи Блиц.

Автомобилът кацна тъкмо върху този на Хамилтън и даже закачи каската му. Като по знамение седемкратният международен първенец във Формула 1 се измъкна незасегнат от колата, като преди този момент няколко секунди заставам заклещен. 

Инцидентът незабавно изкара на пистата колата на сигурността, а Верстапен и Хамилтън нямаше по какъв начин да продължат и завършиха присъединяване си в Гран При на Италия. 
 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Форум--> -->
||||Всички права непокътнати © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от. Потребителско име*: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР